Call us toll free: +32 51 62 90 41
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Twee kinderbrillen voor de prijs van één

Ontvang gratis een kinderbril om te ravotten

Kinderbrillen

De leukste brillen voor kinderen

Kleurrijk, hip, speels en tof. Een bril moet voor je kind in de eerste plaats leuk zijn. Lunette is daarom specialist in kinderbrillen en biedt een grote keuze aan kleuren en modellen. Onze collectie wordt steeds uitgebreid met nieuwe designs en ontwerpen van brillen voor kinderen, peuters of kleuters. Neem zelf een kijkje in optiek Lunette in Roeselare.

Twee jaar garantie

Alle kinderbrillen vallen onder garantie. Heb je een breuk die niet onder garantie valt? Lunette neemt tot twee jaar na aankoop van je bril 50% van de kosten op zich. Enige voorwaarde is dat de vervangbril evenwaardig is en dezelfde brilsterkte kent.

Voor een goed zicht en comfortabel gevoel is het belangrijk dat je bril steeds recht op je neus staat. Daarom ben je steeds welkom voor het rechtzetten en reinigen van je bril.

Gratis kinderbril om te ravotten

Kinderen willen spelen, en terecht. Daarom krijgt elk kind tot twaalf jaar bij aankoop van een kinderbril gratis een extra bril om te ravotten. Zo kan elk kind, peuter, kleuter of puber, naar hartenlust ravotten zonder dat u bang hoeft te zijn voor de gevolgen zoals een scheve bril of een brillenglas minder. Dankzij de gratis speelbril is ravotten altijd zorgeloos. Met of zonder bril.

De brillenglazen van kinderbrillen bestaan altijd uit kunststof. Die zijn lichter, maar ook veel steviger en quasi onbreekbaar. Zo is de veiligheid altijd verzekerd, ook wanneer kinderen vergeten dat ze een bril dragen tijdens het spelen. 

Onze merken van kinderbrillen

  • Ray Ban Junior
  • Red Eyewear
  • Paul & Joe
  • Façonnable
  • Look@me
  • Lookkino
  • Karavan Kids