Call us toll free: +32 51 62 90 41
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
okt
26

Kinderbrillen met gratis ravotbril

Tijd om te spelen! Hier is de gratis ravotbril

In de tuin, op het strand of in de bossen. Kinderen leven zich graag uit op elk moment van de dag. En groot gelijk, hebben ze. Geniet daarom van een gratis ravotbril bij aankoop van je kinderbril. Goed voor uren ongedwongen speelplezier!

 

Met een ravotbril kunnen kinderen zorgeloos spelen in het zand, springen in het water of genieten van hun favoriete attractie in een pretpark. Als ouder hoef je niet bang te zijn voor de gevolgen, want de bril staat altijd stevig op hun snoet. Dankzij de gratis ravotbril blijft de dagelijkse kinderbril nog langer mooi en hoef je niet te vrezen voor ongevalletjes.

 

optiek-lunette-kinderbrillen2

 

 De voordelen van een gratis ravotbril

  • Het is gratis, tiens
  • De kindermontuur is extra stevig
  • Kinderen kunnen onbezorgd spelen
  • De dagelijkse kinderbril blijft langer mooi
  • Brillenglazen in kunststof zorgen voor extra veiligheid

Ravotbril voor kinderen tot 12 jaar

Bij aankoop van een kinderbril is de ravotbril gratis voor elk kind tot twaalf jaar. De ravotbril kan tegen een stootje of een stevige smak op de grond. Zo kan elk meisje, jongen, peuter of kleuter genieten van ruige spelletjes met vrienden. Bovendien heb je meteen ook een reservebril voor als de dagelijkse kinderbril het laat afweten. Lekker handig!

Hippe brillen voor kinderen met garantie

Lunette is specialist in kinderbrillen. Onze modellen vormen een hip en kleurrijk geheel. Kijk maar naar merken als Ray Ban Junior, Hello Kitty en Karavan Kids. Stuk voor stuk leuke en robuuste brilmerken op maat van je kind. Sowieso geniet je van twee jaar garantie op elke kinderbril. En alsof dat al nog niet genoeg, betaalt Lunette 50 procent van de kosten als je kinderbil stuk gaat door een breuk. Dit geldt uiteraard enkel als de nieuwe bril onder dezelfde prijsklasse valt en dezelfde brilsterkte heeft.

 

Een onbreekbare kinderbril (of toch bijna)

Voor de kinderbrillen houden we rekening met de speelsheid van jonge deugnieten. De brillenglazen zijn gemaakt uit kunststof. Daardoor zijn ze in tegenstelling tot volwassen brillen veel lichter, maar ook steviger. De montuur staat stevig op zijn benen en sluit goed aan op de neus. Vergeet je kind zijn ravotbril aan te doen, dan kan ook de dagelijkse kinderbril tegen een stootje. Gelukkig maar.

Bekijk meer kinderbrillen >>

About the Author:

Sorry, the comment form is closed at this time.