Call us toll free: +32 51 62 90 41
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Ontdek de sportbrillen van Nike en Lazer

Kom langs voor je sportbril op sterkte

Sportbrillen, ook op sterkte

Sportbrillen voor alle niveaus

Leef je volledig uit met een sportbril, al dan niet op sterkte. Gaan lopen in het park, een fietstocht met je familie of een partijtje golf met vrienden. Dankzij de sportbrillen van Nike en Lazer ben je klaar voor een topprestatie. De unieke sportmonturen zijn aangepast aan je actieve levensstijl.

Met een sportbril op sterkte geniet je van een beter dieptezicht op elk moment van de dag. Dankzij de ultralichte en comfortabele monturen sla je een hole-in-one met je ogen toe, train je zorgeloos op de atletiekpiste of fiets je moeiteloos op de Kwaremont. Een sportbril van optiek Lunette maakt van jou een echte kampioen. Maar dat ben je al, natuurlijk.

Ontdek een uitgebreid aanbod van sportbrillen in onze winkel. We helpen je graag.

On your mark, get set, go!

Sporten met een gewone bril is niet evident. Een harde knal tegen je bril, een kleine valpartij: een ongelukje is snel gebeurd. En dan spreken we nog niet eens over de onaangepaste brillenglazen. Specifieke sportglazen zorgen voor een verhoogd contrast en een beter zicht tijdens het beoefenen van je specifieke sport. Zo gaan je plezier en je winstkansen er zienderogen op vooruit.

De sportbrillen en sportmonturen zijn de ideale reddingsboei voor enthousiaste lopers, fietsers en golfers. Met een aangepaste sportbril op je neus wordt elke sportprestatie meteen een pak haalbaarder. Ready, set, go!

Onze merken van sportbrillen

  • Oakley
  • Nike