Call us toll free: +32 51 62 90 41
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
okt
26

Hole-in-one dankzij beter contrast

Lees de green met de sportbril voor golf

Winst of verlies. Het ligt vaak dicht bij elkaar in golf. Een goede sportbril met specifieke glazen zorgt voor dat tikkeltje extra op de green. We stellen met plezier Nike Max Golf Tint voor. Dankzij deze glazen verhoog je de kans op een hole-in- one. En daar droomt toch iedereen van?

 

golf sportbril - sportbril op sterkte - Roeselare Lunette

 

 

Golfers kennen het verhaal: door de weerkaatsing van het licht verliezen ze het overzicht op de green. Met een pijnlijke nederlaag en veel frustraties tot gevolg. Nike ontwierp met de gepatenteerde Nike Max Golf Tint een specifieke sportbril voor golfers. De glazen maken de essentiële details van de green beter zichtbaar, onderdrukken overbodige beelden en versterken het wit van de bal. Zo ontstaat er meer contrast op de golfbaan. Je kan de sportbril ook op elk moment gebruiken: zowel wanneer de zon schijnt of het slecht weer is.

 

Uniek glas voor sportbrillen

De sportbril voor golf is een goed voorbeeld van het Nike Max Optics-concept. Als wereldberoemd sportmerk ontwikkelde Nike unieke brillenglazen, waardoor atleten met een sportbril een beter zicht hebben op een groter gebied. Dit glas is gemaakt uit het zuiverste polycarbonaat. Er is geen kans op verkleuring en krassen vallen minder op. Niet slecht, toch?

 

Voordelen van een sportbril

  • Beter contrast
  • Nauwkeurig zicht
  • Specifiek voor golf
  • Geen verkleuring en minder krassen
  • Zowel voor zonnige als bewolkte omstandigheden

 

Sportbril voor nauwkeurig zicht

In tegenstelling tot sportbrillen van een mindere kwaliteit is vervorming bij Nike Max Optics-glas uitgesloten. Dankzij dit glas kan je afstanden perfect inschatten zoals ze in werkelijkheid zijn. Het ontwerp biedt een nauwkeurig, vervormingsvrij zicht aan de voor- en zijkant. Met als leuk resultaat dat je op de green altijd keurig op de bal slaat. Maar het gaat zeker niet over golf alleen. Ook in het wielrennen, lopen of skaten vormt Nike Max Optics een goede oplossing. Want zeg nu zelf: iedereen wil toch uitblinken in zijn sport?

 

Groot aanbod sportbrillen

Het concept van Nike Max Optics vind je onze winkel in Roeselare. Bij Lunette vind je sowieso de juiste montuur voor de juiste sport. Of je nu een strak of een hip model wil, een blauwe of een roze sportbril. Het aanbod is heel ruim en erg divers.

Draag je al een bril en wil je comfortabel genieten van een beter dieptezicht? Dan is een sportbril op sterkte zeker een aanrader. De glazen zijn reeds verdund en ontspiegeld, dus daar hoef je niet aan te denken. Een sportbril geeft je meer comfort, waardoor je optimaal geniet van een goede work-out.

 

Sportpakket voor 199 euro

Combineer je nieuwe sportbril met een handige en casual outdoor bril. Deze ultralichte en comfortabele montuur is al beschikbaar vanaf 199 euro, inclusief de glazen.

 

Klik en bekijk het volledige aanbod sportbrillen >>

About the Author:

Sorry, the comment form is closed at this time.