Call us toll free: +32 51 62 90 41
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Optiek Lunette

De troeven van optiek Lunette

  • Gediplomeerd opticien en optometrist
  • Eerlijk advies dankzij persoonlijke service
  • Warm onthaal in een uniek interieur
  • Trendy, origineel en kwaliteit
  • Unieke kindercollectie bij Petite Lunette

Persoonlijke aanpak

Een warm welkom. Dat krijg je bij optiek Lunette gegarandeerd. We gaan prat op een persoonlijke aanpak met eerlijk advies en een service op maat. Een voorbeeld? Voor wie liever onder vier ogen een bril kiest, is de winkel op afspraak open op zondag. Een lekkere espresso staat sowieso al voor je klaar. Elke dag van de week.

Oog in oog in een uniek interieur

Sfeervol en smaakvol, net zoals de brillen en zonnebrillen in de collectie. De showroom, winkel en labo van Lunette is gevestigd in een uniek interieur in Roeselare. Zo kan je in alle rust je ogen de kost geven. Benieuwd? Spring eens binnen. We helpen je graag verder.

Gediplomeerd opticien en optometrist

Zaakvoerder Charlotte Wyseur is gediplomeerd opticien en optometrist en staat je met raad en daad bij. Naast verkoop, herstellingen en aanpassingen is optiek Lunette uitgerust met een hoogtechnologisch labo voor oogmetingen. Dankzij het vakmanschap leveren we brillenmonturen en –glazen met maatwerk.

Originele collectie

De collectie van Lunette wordt met zorg geselecteerd en samengesteld. Trendy, origineel en kwaliteit zijn daarbij altijd de codewoorden. Ons aanbod omvat zowel brillen, zonnebrillen, sportbrillen, lenzen als kinderbrillen. In de optiek in Roeselare gaan bekende brillenmerken en -designers hand in hand met nieuwe en jonge ontwerpers. Je ontdekt er zelf de nieuwste trends en strelingen voor het oog. 

Onze merken

Ray ban / Izipizi / Chloé / Miraflex / Lafont / Very french gansters / Chanel / Gucci / Serengeti / Oakley / Persol / Tom Ford / Komono / Silhouette / Oliver Peoples / Sunday Somewhere / Loewe / L.G.R. / Nike / Anne et Valentin / Komorebi / Gold & Wood / Paul&Joe / Faconnable / Bbig

Een gratis kinderbril om te ravotten

Twee kinderbrillen voor de prijs van één

Bestel je contactlenzen online

Snel en makkelijk de juiste lenzen voor jou