Call us toll free: +32 51 62 90 41
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
okt
26

Zweten met Nike

Sportbril voor wielrennen en lopen

Tijdens het hardlopen of fietsen is een goede focus erg belangrijk. Even niet opletten en een valpartij is snel gebeurd. Met een sportbril zet je elke wedstrijd naar je hand. Bijvoorbeeld met de Nike Max Speed Tint: een gespecialiseerde sportbril die zorgt voor een aangename loop- en fietservaring.

fietsbril - sportbril fietsen - Optiek Lunette

De sportbril is speciaal ontwikkeld voor hardlopers of wielertoeristen die vaak op de weg rijden en lang moeten focussen op één bepaald punt. Daardoor wordt het licht erg vermoeiend en treedt er concentratieverlies op bij de atleet. Om verblindend licht te vermijden, is bij de Nike Max Speed Tint de wetenschap ingezet. Zo wordt de schadelijke frequentie beperkt en krijgen je ogen meer rust.

 

Sportbril met rustgevende kleur

Een ander kenmerk van de sportbril is zijn rustgevende kleur. Het fel licht, dat optreedt door de weerkaatsing met het asfalt, verandert bij de Nike Max Speed Tint naar een aangenaam kleurenpatroon. Voor de echte kenners: de transmissie van zichtbaar licht verandert van 50 naar 85 procent. Dit zorgt voor een rustgevende look van het wegoppervlak. We zetten de voordelen even op een rijtje:

  • Ogen en lichaam zijn volledig ontspannen
  • Makkelijker focussen op één bepaald punt
  • Weerkaatst het schadelijk, hoogfrequente licht
  • Zorgt voor een aangename loop- en fietservaring
  • Een rustgevend kleurenpatroon tijdens het sporten

 

Tegen verkleuring en krassen

Deze gespecialiseerde sportbril kwam tot stand door Nike. Het sportmerk met naam en faam in alle hoeken van de wereld ontwierp met Nike Max Optics een glas waarmee een nauwkeurig zicht wordt gegarandeerd. Het glas bestaat zuiver uit polycarbonaat, wat de optische ervaring alleen maar ten goede komt. Bovendien houdt het goed stand tegen verkleuring en vallen krassen minder op. Dat zijn allemaal zaken die helpen om een topprestatie te bevorderen.

 

Diverse sportbrillen

Bij Lunette dragen we de zorg voor je ogen hoog in het vaandel. Je vindt er elke montuur die je nodig hebt. Van een sportbril voor een fietstocht tot een montuur om te skaten of te golfen. Zowel van Nike als Lazer. Zowel voor jong als oud vinden we de gepaste oplossing om je sportervaring naar een hoger niveau te tillen.

 

Aanbieding: outdoor bril voor 199 euro

Combineer je gewone bril  met een handige outdoor bril om te sporten. Een stijlvolle casual bril heb je al vanaf 199 euro, inclusief verdunde en ontspiegelde glazen. Ook voor sportbrillen op sterkte zijn de mogelijkheden groot

 

Ontdek het volledige aanbod sportbrillen >>

About the Author:

Sorry, the comment form is closed at this time.