Call us toll free: +32 51 62 90 41
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Contactlenzen

Daglenzen, weeklenzen of maandlenzen

Contactlenzen heb je in alle sterktes en maten. Lenzen die je elke dag, elke week of elke maand vervangt: optiek Lunette helpt je graag verder met elke keuze. Contactlenzen zijn ideaal voor sporters en voor wie een onveranderd uiterlijk wil.

Met een persoonlijke service, lenzencontrole en oogmeting garanderen we aangepaste lenzen op maat. Lunette is een gespecialiseerd opticien voor lenzendragers. Zijn contactlenzen nieuw voor jou? Probeer het eens uit, we helpen je graag.

Online contactlenzen bestellen

Snel en eenvoudig nieuwe lenzen bestellen in je eigen zetel? Dat kan! Voortaan bestel je bij optiek Lunette jouw contactlenzen online, zowel voor klanten in Roeselare als ver daarbuiten. Een druk op de knop en je nieuwe aangepaste lenzen liggen klaar of worden thuis geleverd. Bestel vandaag.

Contactlenzen worden vuil en moeten dagelijks gereinigd worden. Nette lenzen hebben een langere levensduur en bieden meer comfort voor de drager. Lunette biedt lenzenvloeistof en reinigingsproducten van de beste kwaliteit aan scherpe prijzen. Ontdek het zelf.

Onze merken van lenzen

  • Cooper Vision
  • Alcon Vision
  • Bausch+Lomb
  • Johnson & Johnson

 

 

 

Snel de juiste contactlenzen voor jou

Bestel je contactlenzen online